HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΤοπίο στην... ομίχλη η ενίσχυση

Τοπίο στην… ομίχλη η ενίσχυση

Στενεύουν τα περιθώρια για προσθήκες στην Ομόνοια, αφού το «παράθυρο» των μεταγραφών θα κλείσει σε πέντε μέρες (15 Σεπτεμβρίου). Μπορεί το ρεπορτάζ της ομάδας να περιλαμβάνει έντονη φημολογία για κινήσεις στο παρά 5, όμως μεταγραφές δεν γίνονται, ενώ επισήμως δεν διαρρέει οτιδήποτε σχετίζεται με το θέμα.

Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι η διοίκηση των «πρασίνων» επισημοποίησε το ενδιαφέρον για τον Μάριο Ηλία, όμως η πρόταση που κατέθεσε στον Εθνικό Άχνας απορρίφθηκε. Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η προσφορά για τον διεθνή επιθετικό ήταν ποσό πέριξ των 100.000 ευρώ, συν τον Παναγή με δανεισμό για ένα χρόνο.

Αυτά είναι τα δεδομένα και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Εάν, δηλαδή, θα ανεβάσει την προσφορά του το «τριφύλλι» ή θα ρίξει τις απαιτήσεις του ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να κλείσει η μεταγραφή.

Είναι, επίσης, άγνωστο κατά πόσο η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας έχει εναλλακτική επιλογή και θα στρέψει σε άλλη κατεύθυνση την προσπάθεια για απόκτηση σέντερ φορ.

Κατά τ’ άλλα παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις για τυχόν άλλες κινήσεις στο «παζάρι» των μεταγραφών, με ορατό το ενδεχόμενο εγγραφής των Αλιούμ, Άμου στον Κατάλογο Β. Το θέμα χειρίζονται ο αθλητικός διευθυντής Γιέσπερ Γιάνσον, με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Σίμο Ταραπουλούζη, σε συνεννόηση με τον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή. Οι όποιες ενέργειες γίνονται με μυστικότητα και η αγωνία χτυπά… κόκκινο όσο περνούν οι μέρες και δεν προκύπτουν ανακοινώσεις.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης