HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Αρχίζει την υπεράσπιση των κεκτημένων του

Άρης: Αρχίζει την υπεράσπιση των κεκτημένων του

Ο Άρης πέρσι έκανε την Κύπρο να παραμιλάει με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Φέτος, η «ελαφρά ταξιαρχία» θα επιδιώξει να διατηρήσει τα κεκτημένα της. Η υπεράσπιση του τίτλου αρχίζει σήμερα στις 20:00 για τον Άρη με ένα δυνατό τεστ. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λεμεσού θα φιλοξενήσει στο «Άλφα Μέγα» την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα δυνατό παιχνίδι με το καλημέρα του πρωταθλήματος, αλλά στον Άρη άπαντες παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι μπορούν να πάρουν το τρίποντο.

Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν οδυνηρός για την ομάδα της Λεμεσού, αλλά τουλάχιστον το ευρωπαϊκό ταξίδι θα συνεχιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, στη χειρότερη περίπτωση οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Αυτό σημαίνει ότι φέτος ο Άρης θα έχει το μυαλό του στραμμένο σε δύο μέτωπα, στις εγχώριες διοργανώσεις και στην Ευρώπη για τους επόμενους τέσσερις μήνες τουλάχιστον.

Ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», Αλεξέι Σπιλέφσκι, καλείται να διαχειριστεί έξυπνα το έμψυχο δυναμικό ενόψει των μαζεμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Αναλυτικά η αποστολή του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ

squad list for the game aris limassol aek en

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη η πρώτη αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι ο Λευκορώσος προπονητής θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης