HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλωνας: Φιλική ήττα από τη Νάπολι

Απόλλωνας: Φιλική ήττα από τη Νάπολι

Τη φιλική ήττα με 2-0 από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι, γνώρισε ο Απόλλωνας στο πλαίσιο μεταξύ τους αγώνα προετοιμασίας.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η ομάδα του Ιταλικού Νότου ξεκίνησε καλύτερα και είχε την υπεροχή στο παιχνίδι καθώς και την επιθετική πρωτοβουλία.

Παρά το γεγονός αυτό, η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα δεν επέτρεψε στους Ναπολιτάνους να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλά και στο 48ο λεπτό είχε καλή φάση όταν Μπεσάρτ έδωσε στον Ταρίκβα που έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Γιούρσεβιτς δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα.

Παρά τις προσπάθειες της ομάδα του Αντόνε, η Νάπολι κατάφερε στο 60ο λεπτό να προηγηθεί. Μετά από κάθετη του Κβαρατσχέλια προς τον Ολιβέρα, ο Ουρουγουανός έκανε την παράλληλη πάσα για τον Οσιμέν ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα, στο 70ο λεπτό οι Ιταλοί διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Σιμεόνε πλάσαρε εύστοχα τον Δημητρίου για το 2-0.

Ταυτότητα αγώνα:

Απόλλων: Άντος, Νταρίκβα, Γιούρσεβιτς, Πεϊμπέρνς, Εκπολό, Σιέλβικ, Χάμπος, Κολ, Μπεσάρτ, Βαλμπουενά, Ντιγκινί

Στον πάγκο: Δημητρίου, Λοϊζου, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Φιλιώτης, Ντανίλο, Αυγουστή, Νέαρχος, Ψύχα, Ίλιεφ, Σαγκάλ, Ποντικός

Νάπολι: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Olivera, Elmas (Ζanoli 46′), Lobotka, Zielinski, Raspadori, Osimhen, Kvaratskhelia

Στον πάγκο: Gollini, Contini, Zanoli, Natan, Ostigard, Mario Rui, Obaretin, Cajuste, Demme, Russo, Saco, Politano, Lozano, Zerbin, Simeone


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης