HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΗ ΑΕΚ μπορεί για την υπέρβαση

Η ΑΕΚ μπορεί για την υπέρβαση

Το γεγονός ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ένας δυνατός αντίπαλος, το ξέραμε πριν το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ και το είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του “ΑΕΚ Αρένα”. Η ομάδα της Λάρνακας πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές από τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα του Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή, όμως, είχε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες και ενδεικτικό της καλής εικόνας που παρουσίασε το συγκρότημα του Όλτρα, είναι η απογοήτευση που είχαν οι παίκτες στο πρόσωπό τους, μετά το τέλος του αγώνα. Η ΑΕΚ μπορούσε και για τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.

Το αν οι “κιτρινοπράσινοι” μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση με νίκη μέσα στο Ισραήλ, αυτό είναι κάτι το οποίο θα το δούμε την επόμενη βδομάδα. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ διαθέτει και την ποιότητα και την εμπειρία να πετύχει κάτι τέτοιο και όπως φάνηκε τα παιχνίδια με την Τορμπέντο δεν είναι ενδεικτικά για τις φετινές της δυνατότητες.

Η δουλειά θα ξεκινήσει άμεσα και η ΑΕΚ αναμένεται να πάει στο Ισραήλ αποφασισμένη για την πρόκριση. Άλλωστε έχει πάρει αρκετά μεγάλα αποτελέσματα και εκτός έδρας στο παρελθόν και δεν θα αποτελέσει έκπληξη σε κανέναν, εάν τα καταφέρει στην έδρα της Μακάμπι.

Χρίστος Αποστολίδης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης