HomeSliderΜία και μόνη επιλογή

Μία και μόνη επιλογή

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται σήμερα (16:00) την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Παρά το ότι έχει ν’ αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και η αποστολή είναι υψηλών απαιτήσεων, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της για να πάρει το τρίποντο.

Η βαθμολογική θέση των «ερυθρολεύκων» είναι τέτοια, που η ανάγκη για βαθμούς είναι πολύ μεγάλη. Η βαρωσιώτικη ομάδα αν δεν θέλει να μπλέξει σε θέματα διαβάθμισης, θα πρέπει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Προερχόμενη από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, χρειάζεται να βγάλει αντίδραση, ώστε να βλέπει τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Πέραν της ανάγκης για βαθμούς και τη δυσκολία που προκύπτει ελέω αντιπάλου, η Νέα Σαλαμίνα πρέπει να ξεπεράσει και τα δικά της αγωνιστικά προβλήματα. Ο προπονητής, Σάββας Δαμιανού, έχει ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς (Τσμόβς, Μπέριος και Αντιόλο είναι τραυματίες) και έτσι θα πρέπει να βρει λύση.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Σάββα Δαμιανού, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Σαφώς και θα προκύψουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Από εκεί και πέρα στη Νέα Σαλαμίνα είναι δεδομένο ότι θα γίνουν τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο. Ήδη υπάρχει προσύμφωνο με Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ενώ διαφαίνεται ότι θα συμφωνήσει με την ομάδα και ο Ντουβεντρού, που εδώ και ενάμιση μήνα προπονείται στο Μενεού.

Στόχος στη Νέα Σαλαμίνα να ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται οι μεταγραφές.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης