HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΤεσσάρα, δεύτερη νίκη και πρόκριση για την Ομόνοια!

Τεσσάρα, δεύτερη νίκη και πρόκριση για την Ομόνοια!

Η Ομόνοια κέρδισε στο ΓΣΠ την Καμπάλα με 4-1 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς Λίγκ. Καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια οι ”πράσινοι” που δίκαια προκρίνονται στον επόμενο γύρο.

Το μάτς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ομόνοια αφού μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ. Ο Μπεζούς πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Λέζιακς, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ουκρανός την έστειλα στα δίχτυα.

thumbnail preview 4

Στο 16′ ο Μπεζούς βρήκε κάθετα τον Κακουλλή που σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Δέκα λεπτά αργότερα η Ομόνοια έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Σεμέδο άδειασε τον Musayev από αριστερά και έκανε το γύρισμα λίγο έξω απ’ την μικρή περιοχή, εκεί που ο Λοΐζου πλάσαρε έξω με το δεξί.

Στο 30′ ο Κακουλλής ανατράπηκε εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανάλαβε ο Μπεζούς και έκανε το 2-0!

thumbnail preview 5

Στο 38′ η Ομόνοια πέτυχε και τρίτο γκολ! Ο Λάνγκ μετά από ασταθή απόκρουση του κήπερ της Καμπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Έτσι οι ”πράσινοι” πήγαν στα αποδυτήρια με τεράστιο προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια μπήκε ξανά πιο δυνατά. Στο 47′ ο Κακουλλής έκανε το πλασέ από δεξιά αλλά ο Atangana έβγαλε την απόκρουση.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κύπριος φορ σκόραρε αλλά υποδέχθηκε και πάλι σε θέση οφσάιντ.

Στο 56′ η Καμπάλα κατάφερε να μειώσει σε 3-1. Ο Ιsaiah έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

thumbnail preview 7 1

Τρία λεπτά αργότερα ο Λέζιακς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε μπροστά στον Κουλιμπαλί όπου από κοντά έκανε το 4-1!

thumbnail preview 8

Στο 71΄η Ομόνοια λίγο έλειψε να σκοράρει και πέμπτο γκολ αλλά το σουτ του Σίμιτς πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από κι και πέρα το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και η Ομόνοια πανηγύρισε την πρόκριση με δεύτερη σερί νίκη.

Ταυτότητα αγώνα:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί (67’Μίλετιτς), Σεμέδο, Κασάμα (46’Χαραλάμπους), Κακουλλής (79’Ζαχαρίου), Λοΐζου (63’Σίμιτς), Λέζιακς, Μπασιρού, Λανγκ, Μπέζους (63’Ανσαριφάρντ).

Στον πάγκο οι Ουζόχο, Κυριακίδης, Μαρκίνιος, Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου, Σίμιτς, Κούσουλος, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Κυριακίδης, Χρίστου.

ΚΑΜΠΑΛΑ: Atangana, Qırtımov (32’Hüseynli), Lucas Áfrico, Safarov (46’Abramov), Allach, Hani (77’Akakpo), Ιskandarov (77’Bakhshali), Musayev, Abbasov, Khalaila (46’Aouacheria), Ιsaiah.

Στον πάγκο: Azizov (GK), Sultanov (GK), Hushanov (GK), Hüseynli, Abramov, Aliyev, Akakpo, Bakhshali, Aouacheria, Khudaverdiyev, Mursalov, Aghalarov

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Safarov.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης