HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜπασκετικό υπερθέαμα στην Λευκωσία

Μπασκετικό υπερθέαμα στην Λευκωσία

Αρχίζει σήμερα το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο υπόσχεται μια μπασκετική πανδαισία στους φίλους του αθλήματος το επόμενο διήμερο. Αυτό εγγυάται η συμμετοχή τεσσάρων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες προετοιμάζονται για τις επίσημες τους υποχρεώσεις. Πόλο έλξης αποτελούν ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός Πειραιώς και το Περιστέρι, με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη.

Το τζάμπολ θα γίνει το απόγευμα (18:00) στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με την αναμέτρηση ανάμεσα στον πρωταθλητή Σερβίας Ερυθρό Αστέρα και το Περιστέρι, ενώ ακολούθως (20:30) θα διεξαχθεί ο αγώνας των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Ισραήλ Χάποελ Χολόν.

Τα πακέτα εισιτηρίων συνεχίζουν να διατίθενται στο Soldoutticketbox. Επίσης διατίθενται σε όλα τα καταστήματα Stephanis, σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στους Συνδέσμους Φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς παγκύπρια.

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης του κόσμου, οι διοργανωτές, αποφάσισαν όπως διατεθούν και ημερήσια εισιτήρια για τους αγώνες του τουρνουά, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους μπορούν να βρεθούν μόνο για τη μια μέρα στο γήπεδο να κλείσουν θέση στην κερκίδα. Τα ημερήσια εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του γηπέδου. Συγκεκριμένα τα ημερήσια εισιτήρια θα διατίθενται προς 20 ευρώ τα κανονικά και 15 τα μαθητικά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης