HomeSlider"Στανταράκι" οι απολύσεις προπονητών

“Στανταράκι” οι απολύσεις προπονητών

Ωραία, πολύ ωραία μπήκαμε σε τροχιά αντίστροφης μέτρησης για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δύο βδομάδες πριν στηθεί η μπάλα στη σέντρα έχουμε ήδη τρεις αλλαγές στους πάγκους των ομάδων Α’ Κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός έσυρε το… χορό με την απομάκρυνση του Νεντίμ Τούτιτς από τον πάγκο, καταφεύγοντας σε γνώριμη επιλογή για τον διάδοχό του. Το όνομα αυτού, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δούλεψε στους «μαυροπράσινους» την περίοδο 2020-2021, πριν πάρει μεταγραφή για τον Απόλλωνα.

Τη σκυτάλη πήραν η λεμεσιανή ομάδα και η Δόξα Κατωκοπιάς, που την ίδια μέρα ανακοίνωσαν τα «διαζύγια» με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και τον Νίκο Ανδρονίκου αντίστοιχα.

Η αλήθεια είναι πως η απομάκρυνση του Γερμανού από τους πρωταθλητές προκάλεσε αίσθηση, αφού ήρθε μετά από την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μακάμπι Χάιφα.

Πολλοί σκέφτηκαν πως το καλοκαίρι του 2021 η διοίκηση των «γαλάζιων» και ο Νίκος Κίρζης στήριξαν με τα… μπούνια τον Γερμανό, παρά τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα στο ξεκίνημα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της ομάδας.

Γιατί, λοιπόν, τώρα έφυγε με αποκλεισμό από μία πολύ πιο καλή ομάδα, η οποία άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ κοτζάμ Ολυμπιακό Πειραιώς;

Ο πρόεδρος της εταιρείας έδωσε την εξήγηση του σκεπτικού και ανέφερε ότι προέκυψαν θέματα με τη συμπεριφορά του κ. Τσόρνιγκερ έναντι των ποδοσφαιριστών και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κάπως έτσι ο τρίτος Γερμανός που οδήγησε την ομάδα σε τίτλο κούνησε… μαντίλι και τον διαδέχθηκε ο Νταβίντ Καταλά. Άλλος ένας γνώριμος τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής της ΑΕΚ, στην περσινή σεζόν.

Στη Δόξα τα πράγματα ήταν αλλιώς, αφού ο κ. Ανδρονίκου υπέβαλε παραίτηση μετά από το φιλικό με την Ανόρθωση, η οποία έγινε αποδεκτή. Ο διάδοχός του, Ρικάρντο Τσέου, είναι «νέος» στην Κύπρο. Συμπέρασμα: Το ρεκόρ στις απολύσεις προπονητών είναι εφικτό!

proponites

Κουτσομπόλης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης