HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΗ αγωνία τελειώνει...

Η αγωνία τελειώνει…

Η αγωνία των φίλων της ΑΕΛ οδεύει στο τέλος της, αφού οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι αύριο Παρασκευή, 1η Ιουλίου, θα εκδοθούν οι πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών. Άλλωστε από πλευράς διοίκησης τονίστηκε κατά κόρον ότι οι Χόρχε Σίλας και Λουτσιάνο Μπεμπέ έκλεισαν συμφωνίες με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και περιμένουν την ολοκλήρωση των συμβατικών τους υποχρεώσεων για τα περαιτέρω.

Στο ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας θα γίνουν πολλές προσθαφαιρέσεις, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός αξιολόγησε το έμψυχο υλικό και έκρινε πως χρειάζονται αλλαγές για να επανέλθει η ΑΕΛ σε πρωταγωνιστική πορεία.

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής έκαναν έντονη προεργασία και εκτιμάται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο για να στελεχώσουν την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι θα ανεβάσουν το επίπεδο εκεί που αρμόζει στην ΑΕΛ και παράλληλα θα επαναφέρουν τη χαμένη περηφάνια των οπαδών της. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα θεωρούνται κλειστοί οι Ανδρέας Μακρής και Ούγκο Μπάστο, όμως οι πρώτες ανακοινώσεις αναμένεται να είναι περισσότερες.

Παράλληλα, ο κ. Σίλας θα αξιολογήσει κατά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να κατασταλάξει σε εκείνους που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το βασικό στάδιο.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης