HomeSliderΚι όμως θα είναι... μικρό το ΓΣΠ για τον «Λαό»!

Κι όμως θα είναι… μικρό το ΓΣΠ για τον «Λαό»!

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» δικαίωσαν για πολλοστή φορά τον τιμής ένεκεν τίτλο του «12ου παίκτη» τόσο με τον όγκο τους όσο και με τον παλμό τους, κυρίως τη στιγμή που η ομάδα χρειαζόταν την έξτρα ώθηση για να κρατήσει το σκορ πρόκρισης.

Ο «λαός» έδωσε το βράδυ της Τετάρτης άλλη μία επιβλητική παράσταση, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης εν καιρώ πανδημίας. Στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση διατέθηκαν 15.987 εισιτήρια, με την προσέλευση στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ (σ.σ. την περασμένη Κυριακή) να είναι 13.700. Την τριάδα των αγώνων με τους περισσότερους φιλάθλους συμπληρώνει ο επαναληπτικός της Ομόνοιας με την ΑΕΛ (11.674).

Το ρεκόρ θα σπάσει σίγουρα στον τελικό του Κυπέλλου, λαμβάνοντας υπόψιν ότι από τις 15 Μαΐου θα τεθεί σε ισχύ η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για αύξηση της παρουσίας θεατών σε ποσοστό 85% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου. Η επίσημη χωρητικότητα του ΓΣΠ είναι 22.829 και συνεπώς θέση στον τελικό της 25ης Μαΐου θα έχουν 19.400 φίλαθλοι. Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται οι προσκλήσεις της ΚΟΠ και των χορηγών και ως εκ τούτου γίνεται αντιληπτό ότι τα εισιτήρια θα είναι κυριολεκτικά «μαγικά χαρτάκια».

Κοντολογίς το γήπεδο θα είναι… μικρό παρά την αύξηση της χωρητικότητας, αφού σίγουρα η ζήτηση θα υπερβαίνει της προσφοράς. Πρόθεση της διοίκησης είναι να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους της ομάδας. Οι αποφάσεις για το διαμοιρασμό των εισιτηρίων θα ληφθούν την προσεχή Δευτέρα σε σύσκεψη που θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΠ, παρουσία εκπροσώπων της Ομόνοιας και του Εθνικού.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης