HomeSliderΜεγάλη νίκη και ανεβαίνει!

Μεγάλη νίκη και ανεβαίνει!

Στο πρώτο μέρος ήταν η ”Κυρία” που μπήκε με παραπάνω διάθεση στον αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία στα πρώτα 10 λεπτά. Στο 15′ Ο Ουάρντα έφυγε από τον Σάντος όμως ο Μέγιερι του είπε όχι στο συρτό σούτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ούγγρος κήπερ της ΑΕΛ ήταν και πάλι σταθερός σε κεφαλιά του Χρυσοστόμου.

Στο 23′ ήταν η σειρά του Νοβότνι να γίνει ”αισθητός” στο ντεμπούτο του όπου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα ο Χουσμπάρουερ πήγε για απευθείας το φάουλ, την μπάλα ίσως άγγιξε και ο Αραγιούρι και κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0.

thumbnail preview 5 3

 

Στα επόμενα λεπτά του ημιχρόνου η ΑΕΛ προσπάθησε να ανεβεί για να ισοφαρίσει χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ προσπάθησε να κρατήσει παραπάνω μπάλα, το έκανε και στην πρώτη της ευκαιρία στο 59′ ο Τσέποβιτς μετά από γύρισμα του Σάντος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφωντας έτσι το 1-1.

thumbnail preview 3 2

Έξι λεπτά αργότερα η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα με τον Ιωάννου αλλά το γκολ του ελέγχθηκε και ακυρώθηκε από το ΒΑΡ για οφσάιντ.

Πολλές οι διακοπές στο παιχνίδι μετά το ακυρωθέν γκολ για να φτάσουμε στο 81′ όπου ο Αραγιούρι μετά απο κόρνερ του Λάζαρου με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

thumbnail preview 6 2

H ΑΕΛ από κι και πέρα προσπάθησε να αντιδράσει δημιούργησε προϋποθέσεις αλλά στο τέλος η Ανόρθωση πανηγύρισε μια τεράστια νίκη!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (Λάζαρος 72′), Ουάρντα, Χριστοφή (Ντέλετιτς 57′), Νοβότνι (Κορέα 85′), Χρυσοστόμου (Ιωάννου 57′).

Στον πάγκο: Τζουρ, Ρουσιάς, Λάζαρος, Αβραάμ, Πόποβιτς, Καλτσάς, Μπουσουλάτζιτς, Κορρέα, Μότης, Ιωάννου, Ντέλετιτς.

ΑΕΛ: Μέγιερι, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς (Παπαφώτης 24′), Νταβόρ, Τσέποβιτς, Σάντος, Μαζάν, Ανδρέου (Μπαλντέ 46′), Τόρες (Έουλερ 72′), Ριστέφσκι, Μαρόσα (Μιλιτσεάνου 46′)

Στον πάγκο: Κεραυνός, Μπαλντέ, Μιλιτσεάνου, Κυριάκου, Ντάφερφελντ, Έουλερ, Ριέρα, Μηνάς, Παπαφώτης, Αβραάμ, Σωτηρίου, Μαϊντεβατς.

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

 

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης