HomeSliderΈπονται και άλλες ανανεώσεις

Έπονται και άλλες ανανεώσεις

Ο Άνταμ Λανγκ έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ομόνοια στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Την αρχή έκανε ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 τον περασμένο Αύγουστο.

Τον Οκτώβριο του 2021 πήραν τη… σκυτάλη οι Γιαν Λέτσιακς, Νικόλας Παναγιώτου και Χαράλαμπος Κυριακίδης. Ο Τσέχος αριστερός οπισθοφύλακας ανανέωσε μέχρι το 2024, ο διεθνής στόπερ μέχρι το 2025 και ο νεαρός τερματοφύλακας μέχρι το 2026.

Όσον αφορά τον Ούγγρος διεθνή κεντρικό αμυντικό θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι έως το 2025. Λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 29 του χρόνια (17/1/1993), ο Λανγκ πήρε πρόωρο δώρο γενεθλίων, ως επιβράβευση των πολύ καλών εμφανίσεών του με την Ομόνοια. Εντάχθηκε στους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2019 και μετρά 91 συμμετοχές με 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Λανγκ χαρακτήρισε ως τιμή το γεγονός ότι η Ομόνοια βασίζεται σε μακροπρόθεσμη βάση σε αυτόν.

Το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων με ποδοσφαιριστές που θεωρούνται απαραίτητοι για την ομάδα βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για την ομάδα προγραμματισμού. Μπορεί να μη βγαίνει οτιδήποτε προς τα έξω, όμως γίνονται επαφές με τους ποδοσφαιριστές με στόχο να διατηρηθεί ο βασικός κορμός του ρόστερ.

Οι παίκτες των οποίων λήγει το συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν είναι οι Κωνσταντίνος Παναγή, Κάσπερ Χοράσκα, Τόμας Χούμποτσαν, Αμπντουλαχί Σέχου, Κίκο, Τζόρντι Γκόμεθ, Μιξ Ντίσκερουντ, Ερίκ Μποτεάκ, Φώτης Παπουλής και Μάρκο Τσέποβιτς, ενώ θα ολοκληρωθεί και ο δανεισμός του Ιγιάγι Ατιεμγουίν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Χένινγκ Μπεργκ και Σίμος Ταραπουλούζης αναμένεται να συνεχίσουν τις επαφές με στόχο να προκύψουν και άλλες ανανεώσεις.

Αμφότεροι συνεχίζουν και τις επαφές για να κλείσουν οι μεταγραφές στις θέσεις που έκριναν αναγκαίο και αφορούν ανασταλτικό και επιτελικό μέσο και σέντερ φορ.

Όσον αφορά δημοσίευμα της ουγγρικής ιστοσελίδας «csakfoci.hu» περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για τον Φρανκ Μπολί, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για αναφορά σε κυπριακά δημοσιεύματα για τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος αγωνίζεται στη Φερεντσβάρος.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης