HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΑναμετρήσεις σε Πάφο και Λεμεσό

Αναμετρήσεις σε Πάφο και Λεμεσό

Με τέσσερις αναμετρήσεις   συνεχιζεται  η δράση της ΟΠΑΠ Basket League για την 8η αγωνιστική, όπου δύο παιχνίδια  πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο (14/11) και δύο την Κυριακή (15/11).

ΑΠΟΠ – ΕΑΣ Ομόνοια

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 – 17:00 – Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους»

Στην Πάφο ο τοπικός ΑΠΟΠ θα υποδεχθεί την Κυριακή (15/11) την Ομόνοια. Ο ΑΠΟΠ μετράει 1 νίκη σε 6 αγώνες, ενώ η Ομόνοια σε επίσης 6 αναμετρήσεις έχει πάρει 2 φορές το ροζ φύλλο αγώνος. Και τα δύο σωματεία θέλουν την νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 – 19:00 – Αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης»

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ θα κλείσει η 8η αγωνιστική, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης». Η ΑΕΛ δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει φέτος σε κάποιο παιχνίδι, έπειτα από 6 αγώνες, κάτι το οποίο θα προσπαθήσει να αλλάξει στον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη η ομάδα της Λευκωσίας μετράει 3 νίκες σε 6 αγώνες, με τις νίκες της ομάδας να έχουν σημειωθεί στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Συνεπώς το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών του, για να ανελιχθεί πιο ψηλά στην βαθμολογία.

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης