HomeSliderΚρίσιμη εβδομάδα για την Ομόνοια

Κρίσιμη εβδομάδα για την Ομόνοια

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την Ομόνοια. Ενώπιον της δύο σημαντικά παιγνίδια τα οποία έχουν τεράστια σημασία για την πορεία της σε Ευρώπη και Κύπρο.

Στο μυαλό όλων στην Ομόνοια είναι το παιγνίδι της Πέμπτης με την Γρανάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιγνιδιού μπορεί να καθορίσει και το μέλλον της ομάδας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αν χάσουν οι «πράσινοι» τότε μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να βρεθούν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αν κερδίσουν διαμορφώνονται αλλιώς τα πράγματα. Αν δε προκύψει η ισοπαλία τότε οι πιθανότητες παραμένουν αλλά μειωμένες.

Στο κυπριακό πρωτάθλημα η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχή ατυχή αποτελέσματα. Ισοπαλία με ΕΝΠ και ήττα από Ολυμπιακό. Χαμένοι πέντε βαθμοί όση και η διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Το «τριφύλλι» έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και έτσι την Κυριακή υποδεχόμενο την Δόξα μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα σαφέστατα και θα καταγραφεί ως αποτυχημένο. Η πίεση είναι μεγάλη στην Ομόνοια που ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις αγωνιζόμενοι σε δύο διοργανώσεις. Όλοι στην ομάδα προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη χημεία ώστε να επηρεαστεί στο ελάχιστο η απόδοση αλλά και τα αποτελέσματα.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης