HomeSliderΜοιραίο κτύπημα από Μανρίκε(vid)

Μοιραίο κτύπημα από Μανρίκε(vid)

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ομόνοια.  Ο  Μανρίκε  έμελλε να είναι ο ποδοσφαιριστής που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0.

Οι μαυροπράσινοι άντεξαν στην πίεση που έβαλε η Ομόνοια στην επανάληψη και χτύπησαν σε καθοριστικό χρονικό σημείο κόντρα στη ροή του αγώνα, φτάνοντας σε μια σπουδαία επιτυχία, με την οποία δημιουργούν πολύ καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έμεινε στο μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο ματς και το πλήρωσε με την ήττα  ενώ ο Ολυμπιακός έδειξε ικανότητα να διαχειριστεί ένα δύσκολο ματς, χτύπησε στο κατάλληλο σημείο και πέτυχε τη νίκη που του επιτρέπει να έχει ψηλές βλέψεις για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επικίνδυνος στο Α’ ημίχρονο, διάστημα που είχε και την κατοχή της μπάλας και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζαχαρίου στο 2’ και τον Μάντζη στο 42’, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σέχου στο 8’.

Στην επανάληψη ανέβηκε  η Ομόνοια που έδειχνε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Έτσι κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μανρίκε στο 80’ νίκησε τον Φαμπιάνο και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Νάνι, Μάντζης, Χάνι (57′ Μίλετιτς), Ζαχαρίου (19′ Κα) (87′ Γαρουφαλιάς), Γκουστάβο, Σαρφό, Ανδρέου, Ψάλτης, Μανρίκε, Σαμπίνια.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος, Λούφτνερ, Κίκο, Μαυρίας, Γκόμεθ, Σέχου, Λοΐζου (82′ Μποτεάκ), Τζιωνής, Ασάντε (72′ Παπουλής), Κακουλλής (60′ Ντούρις).

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης