HomeSliderΤρίτη σερί νίκη για τους λέοντες (vid)

Τρίτη σερί νίκη για τους λέοντες (vid)

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta η ΑΕΛ κέρδισε εντός έδρας τον Ερμή με 2-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημειώσαν οι Τόρες (14’) και Παπαφώτης (48’), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ρουσιάς (62’)

Καλό ποδόσφαιρο έπαιξαν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που   στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν η καλύτερη ομάδα, στο τέλος όμως ο Ερμής θα μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Κύπρου εχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Λεμεσιανή ομάδα που πλέον μετρά 18 βαθμούς και ανέβηκε έστω και προσωρινά στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στους 10 βαθμούς και την ένατη θέση έμεινε ο Ερμής.

ΑΕΛ (Ντ. Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεϊξέιρα, Μπουνόζα, Σάντος, Κυριάκου, Μεντόγιεβιτς, Ριέρα, Παπαφώτης (63′ Αβραάμ), Ντανίλο, Τόρες (79′ Αντωνίου), Μπάμπιτς (60′ Μαϊντεβατς)

Ερμής (Ν. Ανδρονίκου): Καϊκέ, Καραγκούνης, Γαβριήλ, Μέιρα (76′ Παραγκούλκοφ), Ντίας, Κυριακίδης, Χολτ, Σιντιμπέ, Κονέ, Ρουσιάς (67′ Κύπρου), Παπαθανασίου (46′ Βαλλιάνος)

Σκόρερς: 14′ Τόρες, 47′ Παπαφώτης/62′ Ρουσιάς

Κίτρινες: 44′ Σάντος, 69′ Μπουνόζα/1′ Παπαθανασίου, 67′ Κυριακίδης

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης