HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΞεχωρίζει το παραδοσιακό ντέρμπι Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ

Ξεχωρίζει το παραδοσιακό ντέρμπι Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ

 

Δυο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας που είναι ορισμένη την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Το παραδοσιακό ντέρμπι Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» και ο αγώνας με χαρακτηριστικά ντέρμπι μεταξύ Παφιακού – Ε.Ν.Π. στο Αθλητικό Κέντρο «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» ξεχωρίζουν.

Ωστόσο, ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει το προσφυγικό ντέρμπι  Νέα Σαλαμίνα – AE Kαραβά στην κοινή τους έδρα το Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ». Εξάλλου, η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάς Φρενάρους στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Όλοι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στις 20:00. Σημειώνεται ότι με βάση τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Την 3η αγωνιστική έχει ρεπό η Αναγέννηση Δερύνειας

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: AΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ

Παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων με «βαριά» ιστορία στο βόλεϊ. Συναντούνται στην 3η αγωνιστική στο Αθλητικό Κέντρο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» έχοντας διαφορετικά δεδομένα ενώπιόν τους. Η Ανόρθωσις μπήκε φουριόζα στη σεζόν και είναι πρωτοπόρος παίζοντας καλό βόλεϊ. Το ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα από την Αναγέννηση Δερύνειας «τρέχει να προλάβει».

Η «Μεγάλη Κυρία» μέσα στην έδρα της θα επιδιώξει να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει την τρίτη σερί νίκη. Έχει τα φόντα και την ποιότητα να το πετύχει. Ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου θα αγωνιστεί εναντίον της πρώην ομάδας του

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν ένα αγώνα, αλλά έχασαν από την Αναγέννηση Δερύνειας στην έδρα τους. Για να «πατσίσουν» θέλουν να κάνουν μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας και θα το επιδιώξουν στη Λεμεσό. Ο νεαρός διεθνής Μάριος Στρουγκάρεβιτς θα βρεθεί απέναντι από τους μέχρι πριν 10 ημέρες συμπαίκτες του.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ – Ε.Ν.Π.

Παρά το γεγονός ότι το δείγμα των δυο πρώτων αγωνιστικών είναι μικρό, οι δυο ομάδες δείχνουν ικανές να πρωταγωνιστήσουν φέτος. Την 3η αγωνιστική Παφιακός και Ε.Ν.Π. συναντούνται στην Πάφο με στόχο το τρίποντο.

Ο Παφιακός δεν κατόρθωσε τη Δευτέρα να κερδίσει το ντέρμπι με την Ομόνοια στην Πάφο και η νίκη κρίνεται επιτακτική απέναντι στους «βυσσινί».

Η Ένωση μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνα ανέβηκε ψυχολογικά και πάει στην Πάφο για το διπλό που εάν το πετύχει θα αλλάξει τα δεδομένα στα ψηλά.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ

Το προσφυγικό ντέρμπι φιλοξενείται για άλλη μια χρονιά στην κοινή τους προσωρινή έδρα το Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ». Το παιχνίδι προσφέρεται για κάθε αποτέλεσμα, αφού οι δυο ομάδες είναι ικανές να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Η Νέα Σαλαμίνα έχει μια νίκη επί της Ολυμπιάς Φρ. με 3-2, αλλά έχασε από την Ε.Ν.Π. στο Παραλίμνι. Θέλει τη νίκη για να δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές.

Η ΑΕ Καραβά βρίσκεται στην 9η και τελευταία θέση χωρίς βαθμό και δυο ήττες, όμως τα βαθμολογικά δεδομένα ίσως την αδικούν. Η ομάδα του Καραβά είναι ικανή να χτυπήσει την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΣΤΑΔΙΟ «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ

Ο αγώνας στη Λευκωσία έχει φαβορί και αυτή είναι η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» κέρδισαν τη Δευτέρα μέσα στην Πάφο στο ντέρμπι τον Παφιακό και απέκτησαν πολύ καλή ψυχολογία.

Ο κόουτς Σάββας Σάββα διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ και ίσως προβεί σε ροτέϊσιον στον αγώνα με τη φιλόδοξη ομάδα του Φρενάρους.

Η Ολυμπιάς πάει στη Λευκωσία γα το καλύτερο δυνατό. Ο Παύλος Κωνσταντίνου θέλει οι παίκτες του να παίξουν ελεύθερα και ό,τι βγει.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης