HomeSliderΈτοιμη για υπέρβαση η Ομόνοια

Έτοιμη για υπέρβαση η Ομόνοια

Το οδοιπορικό της Ομόνοιας στο Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζεται με νέα πρόκληση, αφού αντιμετωπίζει το βράδυ (22:00, Cytavision Sports4 HD) την Αϊντχόφεν για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Απέναντι στην καλύτερη, θεωρητικά, ομάδα του ομίλου, οι «πράσινοι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την υπέρβαση και το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ήταν σαφής στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, χωρίς να παραγνωρίζει το μέγεθος της αντιπάλου: «Σε κάθε παιχνίδι, ασφαλώς, προσπαθούμε για τη νίκη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κερδίσεις όπως και να χάσεις. Θέλουμε να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να παίξουμε κόντρα στην Αϊντχόφεν και να έχουμε πιθανότητες για νίκη. Ξέρουμε τις δυνατότητές τους, ξέρουμε πώς να παίξουμε για να την αντιμετωπίσουμε, όμως είναι διαφορετικό να το κάνεις στο γήπεδο. Η Αϊντχόφεν είναι καλύτερη ομάδα και θα είναι δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Μπεργκ, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ένωση. Λέτσιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Βίτορ Γκόμες, Μποτεάκ αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, όπως και οι Γκόμεθ, Τζιωνής, Παπουλής, που έπαιξαν ως αλλαγή.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης