HomeSliderΜεγάλη νίκη για τον Ερμή

Μεγάλη νίκη για τον Ερμή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ερμής που σε εξ αναβολής παιγνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 με σκόρερ τον Θεοδόση Κύπρου στο 84’. Η Νέα Σαλαμίνα παρά την προσπάθεια της με τη νέα της ήττα παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο προβληματισμός γίνεται πιο έντονος στους «ερυθρόλευκους». 

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο καθώς οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά χρονικά διαστήματα, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμος προς τα δίκτυα. Ο Ερμής μπήκε δυνατά και έφτιαξε δύο καλές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Κονέ ενώ η κορυφαία στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στους «ερυθρόλευκους» όταν ο Ντανίλο έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Καϊκέ. Δόθηκαν αρκετές «μάχες» από τους ποδοσφαιριστές κυρίως στην μεσαία γραμμή, δημιούργησαν φάσεις αλλά εκείνο που έλειπε ήταν το τέρμα. 

Με περισσότερη όρεξη εμφανίστηκε στην επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά μέχρι εκεί. Γυρόφερνε την περιοχή των «φτεροπόδαρων» αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει την κλασική ευκαιρία. Κυρίως η γηπεδούχος ομάδα προσπαθούσε με σέντρες στην περιοχή να βρει το τέρμα αλλά πολύ εύκολα η άμυνα των τυπικά φιλοξενουμένων έδιωχνε την μπάλα. Ο ρυθμός του αγώνα σταδιακά έπεσε και χαρακτηριστικό αυτού το γεγονός ότι εν δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη φάση. Να σημειώσουμε ότι η Βαρωσιώτικη ομάδα ζήτησε πέναλτι στο 56‘ όταν ο Ντανίλο βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής μετά από κράτημα του Ντίας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης λανθασμένα δεν υπέδειξε το πέναλτι. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιγνίδι θα έμενε στην ισοπαλία ο Ερμής κατάφερε να πετύχει το τέρμα. Ο Δημητρίου έκανε την σέντρα στην περιοχή και ο Θεοδόσης Κύπρου (είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Μπαραβίκας, Χριστοφόρου, Τσμοβς, Μπρενό, Ανδρέου (72′ Σιαθάς), Βινίσιους (79′ Αντιόλο), Βαρέλα (82’ Μόντες), Κονφέ, Οσέι, Ντανίλο

ΕΡΜΗΣ: Καϊκέ, Σιντιμπέ, Χολντ, Ντίας, Γαβριήλ, Δημητρίου, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Λέμος (52′ Παραγκούλγκοφ), Μέιρα (61′ Κύπρου), Κονέ (85’ Παπαθανασίου)

Σκόρερ: 84’ Κύπρου

Κίτρινες: Ανδρέου/ Δημητρίου (3η), Κυριακίδης, Χολντ

Διαιτητές: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Ευαγόρας Ευαγόρου, Ανδρέας Ανδρέου)

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης