HomeSliderΠερίπατος ...(vid)

Περίπατος …(vid)

Με πρωταγωνιστή τον Νικολά Ντιγκινί, ο Απόλλωνας επικράτησε της  Νέας Σαλαμίνας με 3-0 στο Τσίρειο στάδιο, φτάνοντας στην έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Νέα Σαλαμίνα από την πλευρά της συνεχίζει να παρουσιάζει προβληματική εικόνα, πληρώνοντας τις συνέπειες της δύσκολης δοκιμασίας που πέρασε με τον κορωνοϊό.   Επίσης  στο σημερινό ματς… άνοιξε πολύ το  rotation και  οι παίκτες που αγωνίστηκαν  δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ανέλαβε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και εξαργύρωσε την υπεροχή της στο 12’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον, ο Αγκίρε έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ρομπέρζ με κεφαλιά έδωσε τη μπάλα στον Ντιγκινί ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Νέα Σαλαμίνα δεν μπόρεσε να αντιδράει και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με αποτέλεσμα να έρθει σαν φυσιολογικό επακόλουθο το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα στο 32’ και πάλι με σκόρερ τον Ντιγκινί.

Συνέχισαν οι γαλάζιοι να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στο τρίτο γκολ στο 61’ με κεφαλιά του Μπένσοπ. Στη συνέχεια έριξαν στροφές, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Αγκίρε, Κυριάκου, Ντένιτς (70′ Μάρκοβιτς), Πίττας (63′ Γκακπέ), Ντιγκινί, Λάρσον, Μπένσοπ(70′ Ματέι).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Σεργίου, Ανδρέου, Κρεάν (61′ Παύλου), Πική, Σιαθάς (74′ Μπανζά), Μπαραβίκας, Τσμόβς, Αντιόλο, Μόντες (70′ Λεμέσιος), Σανκό.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης