HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτις 21 Ιουλίου οι οριστικές αποφάσεις για τη νέα σεζόν στην Basket League

Στις 21 Ιουλίου οι οριστικές αποφάσεις για τη νέα σεζόν στην Basket League

Την πρώτη τηλεδιάσκεψη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Αρχικά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, συνεχάρη τους Απόλλωνα Πάτρας και Ολυμπιακό για την εξασφάλιση της ανόδου στην Basket League, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να συμμετέχουν ως παρατηρητές.
Από ‘κει και πέρα, στη συνεδρίαση έγινε ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τροποποιήσεις στους κανονισμούς, αλλά και την ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Στην σημερινή (12/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και τα μέλη έδωσαν συγχαρητήρια και καλωσόρισαν τις ομάδες των Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακού οι οποίες ανήλθαν από την Α2 και τους εκπροσώπους τους, κ.κ. Αθανασίου, Λεπενιώτη, που παρέστησαν ως παρατηρητές.

Στην συνεδρίαση έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί προτάσεων για τροποποιήσεις στους Κανονισμούς και στην Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και για την ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης εν όψει της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου στις 21 Ιουλίου, που θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης