HomeSliderΑνόρθωση / Ντένις Πόποβιτς

Ανόρθωση / Ντένις Πόποβιτς

Βρήκε τον παίκτη που έψαχνε η Ανόρθωση για τη μεσαία γραμμή. Μάλιστα είναι γνώριμος για την προσφυγική ομάδα, καθώς προσπάθησε παλαιότερα δύο φορές μάλιστα να τον κάνει δικό της. Ο 31χρονος διεθνής Σλοβένος Nτένις Πόποβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη βαρωσιώτικη ομάδα και εκείνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες με την κινεζική Γκουιντάο για να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.

Όταν γίνει αυτό, τότε θα προκύψει και η ανακοίνωση από την Ανόρθωση. Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η Ανόρθωση δύο φορές στο παρελθόν είχε προσεγγίσει τον παίκτη. Τον Ιανουάριο του 2019, αλλά και πέρσι το καλοκαίρι χωρίς όμως να προκύψει κάτι. Φαίνεται ότι η τρίτη προσπάθεια ήταν και η «φαρμακερή». Υπενθυμίζουμε ότι τον Πόποβιτς τον γνωρίζει πολύ καλά ο Τιμούρ Κετσπάγια καθώς συνεργάστηκε μαζί του στην Όρενμπουργκ, ομάδα Β’ Κατηγορίας της Ρωσίας.

Με την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη και τη διαφαινόμενη παραμονή του Ισραηλινού τερματοφύλακα Τζουρ ο μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρώνεται στην Ανόρθωση.

Στο μεταξύ, η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σούπερ Καπ την ερχόμενη Τρίτη. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν (αν πραγματοποιηθεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα) και ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι αναγκασμένος να προσαρμόσει τα πλάνα του. Σαφέστατα θα ήθελε να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά ο κορονοϊός τού χάλασε τα σχέδια.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης