HomeSliderΜέχρι να μπει αυτό θα γίνεται

Μέχρι να μπει αυτό θα γίνεται

Από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και σήμερα ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας «έκλεισε» σε αρκετές ομάδες. Αρκετά ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες για τον 33χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας περί ενδιαφέροντος από μία σωρεία ομάδων τόσο από την Ελλάδα (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), αλλά και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Φαμπιάνο ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Κύπρου, όπως αποκάλυψε και ο μάνατζερ του. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων με την Ομόνοια για νέο τριετές συμβόλαιο», δήλωσε πριν από μερικές μέρες ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Γκασπάρ Φρέιρε στο gazzetta.gr.

Άλλωστε ο Φαμπιάνο έχει συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο με την Ομόνοια, κάτι που σημαίνει ότι εάν πράγματι τον θέλει κάποια ομάδα τότε θα πρέπει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των «πρασίνων». Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε και την επιθυμία του ίδιου του Βραζιλιάνου να παραμείνει στην Ομόνοια. Από την άλλη όμως είναι δικαιολογημένη η ανησυχία των οπαδών της πρωταθλήτριας Κύπρου από τη στιγμή που δεν μπήκε η υπογραφή σε νέο συμβόλαιο.

Χρίστος Τζιοβάνη

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης