HomeSliderΤσιγκρίνσκι-Δεν μασάνε κόνναρα

Τσιγκρίνσκι-Δεν μασάνε κόνναρα

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένα άλλο μεγάλο όνομα, το οποίο φέρεται να έχει προταθεί σε πολλές ομάδες της Κύπρου (δες εδώ). Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα από την Ελλάδα. Ρεαλιστικά όμως τι γίνεται; Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είναι όπως και να το κάνουμε κουβαλάει ένα «βαρύ» όνομα… Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του Ιουνίου και από πλευράς της ΑΕΚ Αθηνών δεν υπάρχει επιθυμία για ανανέωση.

Στα συν του Τσιγκρίνσκι είναι σίγουρα η εμπειρία του και οι παραστάσεις του σε αρκετές μεγάλες ομάδες (Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπαρτσελόνα και ΑΕΚ) και Εθνική Ουκρανίας (29 συμμετοχές), αλλά μέχρι εκεί… Τα υπόλοιπα είναι όλα πλην. Αρχικά είναι μία «ανάσα» από τα 35 του έτη (7 Νοεμβρίου 1986) και έχει ένα βεβαρημένο ιστορικό με αμέτρητους τραυματισμούς και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρούς.

Από εκεί και πέρα, ας μην ξεχνάμε ότι στην ΑΕΚ αμειβόταν με ένα υψηλό συμβόλαιο κάτι που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις του θα είναι απλησίαστες για τις κυπριακές ομάδες.

Με βάση τα πιο πάνω λοιπόν, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός μπορεί να προτάθηκε, αλλά στην Κύπρο οι ομάδες μας δεν μασάνε  κόνναρα.

Μιζούρι Φοξ Τρότερ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης