HomeSliderΜατ(ς) και ώρα για αποφάσεις

Ματ(ς) και ώρα για αποφάσεις

Ο Ματ Ντάρμπισιρ έχει κάνει θαύματα στη Μακάρθουρ από τη μέρα που πήγε. Ο 35χρονος Άγγλος επιθετικός άφησε πριν έναν χρόνο την Ομόνοια για μια νέα περιπέτεια στην Αυστραλία.

Η ομάδα του Ντάρμπισιρ έκανε την υπέρβαση και πλέον διεκδικεί το πρωτάθλημα της χώρας! Βέβαια τον σημαντικότερο ρόλο στην ξέφρενη πορεία της Μακάρθουρ έχουν παίξει τα γκολ του Άγγλου επιθετικού. Συνολικά έχει πετύχει 14 γκολ και έχει δώσει παράλληλα 5 ασίστ σε 25 αγώνες πρωταθλήματος με τη Μακάρθι.

Το τελευταίο διάστημα ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας φέρεται να επιδιώκει την επιστροφή του στην Κύπρο. Πάφος FC και Άρης Λεμεσού είναι οι ομάδες για τις οποίες έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Ντάρμπισιρ και μάλιστα κυκλοφορεί ότι ήδη έχει συμφωνήσει με κάποια από τις δύο.

Πάντως ο Άγγλος επιθετικός έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μακάρθουρ, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα στις 12:05 (ώρας Κύπρου) υπάρχει και ένα μεγάλο παιχνίδι… Η ομάδα του αντιμετωπίζει τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς σε αγώνα νοκ άουτ για μια θέση στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου ήδη περιμένει η Μέλμπουρν Σίτι.

Μιζούρι Φοξ Τρότερ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης