HomeSliderΜατ(ιές)… σε Ντάρμπισιρ-Τα δεδομένα

Ματ(ιές)… σε Ντάρμπισιρ-Τα δεδομένα

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το όνομα του Ματ Ντάρμπισιρ για την Κύπρο. Ο 35χρονος πλέον Άγγλος επιθετικός φέρεται να ψάχνεται για επιστροφή στο νησί μας. Ο πρώην άσος της Ομόνοιας έχει πάντως συμβόλαιο με τη Μακάρθουρ μέχρι τις 30 Ιουνίου το 2022.

Η ομάδα του Ματ Ντάρμπισιρ είναι στα προημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α-Λιγκ της Αυστραλίας. Στις 12 Ιουνίου η ομάδα του άλλοτε επιθετικού της Ομόνοιας θα αντιμετωπίσει τη Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς για μια θέση στα ημιτελικά, εκεί όπου περιμένει ήδη η Μέλμπουρν Σίτι. Οι ημερομηνίες των ημιτελικών δεν έχουν ακόμη οριστεί, αλλά ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου.

Όπως και να έχουν τα πράγματα όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Ντάρμπισιρ με τη Μακάρθουρ θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του. Ο 35χρονος Άγγλος επιθετικός διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, καθώς μετράει στο φετινό πρωτάθλημα 14 γκολ σε 25 αγώνες. Ο Ντάμπισιρ είναι δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον ΜακΛάρεν της Μέλμπουρν Σίτι, ο οποίος έχει πετύχει 25. Παράλληλα, οι δύο παίκτες έχουν δώσει και από πέντε ασίστ.

Άπαντες στην ομάδα του τον λατρεύουν και «στάζουν» μέλι όταν μιλούν για αυτόν. Μένει να δούμε εάν τελικά ο Ματ επιστρέψει στο νησί μας.

Μιζούρι Φοξ Τρότερ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης