HomeΔΙΕΘΝΗΟ Ρομπίνιο «έσπασε την σιωπή του» και δήλωσε αθώος, ενώ η Σάντος του έλυσε το συμβόλαιο

Ο Ρομπίνιο «έσπασε την σιωπή του» και δήλωσε αθώος, ενώ η Σάντος του έλυσε το συμβόλαιο

Ο παλιός άσος της Ρεάλ και της Μίλαν, Ρομπίνιο, μίλησε για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, για την υπόθεση βιασμού για την οποία έχει καταδικαστεί στην Ιταλία, την ίδια ώρα που η Σάντος έλυσε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει για 220 ευρώ τον μήνα…

Ο Βραζιλιάνος άσος ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για την συγκεκριμένη υπόθεση, μίλησε στο «UOL Esporte» για 40 λεπτά σε μία συνέντευξη όπου απέφυγε τις περισσότερες ερωτήσεις για την υπόθεση, για την οποία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες μετά από οδηγία του δικηγόρου του. Αλλά είπε: «Είμαι αθώος, το μοναδικό του λάθος ήταν πως ήμουν άπιστος στην σύζυγο μου» ενώ για το περιστατικό που έγινε στο Μιλάνο το 2013 είπε: «Ένα κορίτσι με πλησίασε, μιλήσαμε για λίγα λεπτά και είχαμε σωματική επαφή με την συγκατάθεση της για λίγη ώρα. Μετά έφυγα και πήγα σπίτι μου».

Βέβαια ο Ρομπίνιο στην συνέχεια κατηγόρησε το φεμινιστικό κίνημα για την δικαστική του περιπέτεια: «Αυτές είναι οι φεμινίστριες, η λογική τους. Αν στον δρόμο δεις μια κοπέλα και την πεις όμορφη, είναι σαν να την προσβάλεις, σαν να μην την σέβεσαι» ενώ είπε πως δεν ήταν παρών την πρώτη φορά που καταδικάστηκε για την υπόθεση.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Σάντος, λόγω των αντιδράσεων, προχώρησε σε λύση του συμβολαίου του Ρομπίνιο σύμφωνα με το οποίο θα έπαιρνε συμβολικά το ποσό των 220 ευρώ τον μήνα και αρκετοί θεώρησαν πως έχει κάποια σχέση με την υπόθεση. Ο σύλλογος της Βραζιλίας δεν έδωσε καμία εξήγηση για την λύση του συμβολαίου του Ρομπίνιο ο οποίος δεν αγωνίστηκε, ενώ θα ήταν η τρίτη φορά που θα επέστρεφε στην ομάδα.

sdna.gr

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης