HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΠουρσαϊτίδης: «Η ευθύνη είναι στα δικά μου χέρια»

Πουρσαϊτίδης: «Η ευθύνη είναι στα δικά μου χέρια»

Μήνυμα προς κάθε αποδέκτη για τη νέα χρονιά έστειλε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

«Από το σημερινό παιχνίδι θα κρατήσω το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Μερκή. Ένα παιδί που πρόσφερε πολλά στην ομάδα μας. Σπουδαία καριέρα σε δυο ομάδες, φορούσε το περιβραχιόνιο. Κέρδισε τον σεβασμό όλων. Αξιοζήλευτη η καριέρα του. Να ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί αυτό που έχει κάνει ο Γιώργος.

Τέλειωσε μια άσχημη χρονιά. Δεν θα ξεχάσω πως ήταν η πρώτη μέρα. Ήρθα στα πολύ δύσκολα. Στα δύσκολα πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος. ΑΠΟΕΛ χωρίς κόσμο δεν υπάρχει. Η ευθύνη είναι στα δικά μου χέρια. Αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ, είτε πάνε καλά τα πράγματα, είτε πάνε κακά. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη χρονιά. Δίνουμε μια υπόσχεση. Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να έρθει η ομάδα εκεί που της αξίζει».

Ο απολογισμός των νεαρών;

«Ήμασταν στο Β’ γκρουπ, έμεινα ευχαριστημένος από τους περισσότερους. Εγώ προσωπικά θα τους στηρίξω. Κάποιοι από αυτούς έχουν λαμπρό μέλλον. Είναι στα δικά τους πόδια».

Για τις μεταγραφές;

«Όλα στην ώρα τους. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Υπάρχουν ανοικτά μέτωπα, αναμένουμε ανά πάσα στιγμή απαντήσεις.”

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης