HomeSliderΠΑΟΚ: "Υψηλοί στόχοι στον ΠΑΟΚ" (Live Streaming)

ΠΑΟΚ: “Υψηλοί στόχοι στον ΠΑΟΚ” (Live Streaming)

Παρακολουθήστε στις 15:00, ζωντανά από τη σελίδα του αντιπάλου της Ομόνοιας στο Γιουρόπα Λιγκ, ΠΑΟΚ στο Facebook και από το κανάλι του Δικεφάλου στο YouTube, τη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε #PAOK #LiveStreaming #PAOKTV #Rebbe #RiseUp

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα: 

Το μέλος του Δ. Σ. της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκου τόνισε αρχικά: «Είπαμε θα κάνουμε μείωση του μπάτζετ και αύξηση εσόδων. Τι καταφέραμε; Αυξήσαμε τα έσοδα. Βρήκαμε νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο το υψηλότερο στην ιστορία μας. Αυξήσαμε έσοδα από την πρόκριση στην Ευρώπη και από πωλήσεις. Το ρόστερ είναι σήμερα πρωταθλητισμού».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε. Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα ανέφερε: «Ο Αμπέλ είναι άνθρωπος που κάνει διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει. Δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο. Ποτέ δεν τέθηκε για μένα θέμα Φερέιρα και όσο είμαι εδώ θα τον στηρίζω όσο πιο δυνατά γίνεται για να πετύχει και ο σύλλογος και ο ίδιος».

Όσον αφορά το μεταγγραφικό κομμάτι ο Ρέμπε είπε: «Δεν είμαστε απελπισμένοι, καθώς έχουμε έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στην Ευρώπη και παρότι είχαμε προσφορές δεν πουλήθηκε. Όπως επίσης είχαμε προσφορές και για τον Σφιντέρσκι, ο οποίος είναι ακόμα εδώ. Οπότε προσπαθούμε να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις. Ο Τσόλακ υπήρχε στον σχεδιασμό μας. Για να γίνει όμως μία μεταγραφή πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα στο σωστό χρόνο. Έχουμε ένα ρόστερ στο οποίο πιστεύουμε και θεωρούμε ότι θα ανταποκριθεί».

Ο Ρέμπε αναφέρθηκε και στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη: «Ήμουν ικανοποιημένος από αυτά που άκουσα από την οικογένεια Σαββίδη. Oι ίδιοι νιώθουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο. Θέλουν να δημιουργήσουνε έναν υγιή σύλλογο που να μην μένει στάσιμος και να πετυχαίνει πράγματα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

Live: PAOK FC Press Conference – PAOK TV

Geplaatst door PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ op Woensdag 14 oktober 2020

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης