HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρίτος αγώνας Κυπέλλου Κύπρου 2021

Τρίτος αγώνας Κυπέλλου Κύπρου 2021

Αγωνιστική δράση για το Κύπελλο Κύπρου είχαμε χθες για την Ομοσπονδία μας με μια εξαιρετική διοργάνωση από την Famagusta Cycling Team που διοργάνωσε τον αγώνα αντοχής δρόμου Lefkara Uphill Road Race .

Οι αθλητές ξεκίνησαν από την Σκαρίνου ,σε μια διαδρομή που χαρακτηρίζεται από την συνεχόμενη ανηφόρα τερμάτισαν λίγο πριν την κορυφή των Κιονιών .

Νικητής του αγώνα ο Κωνσταντίνος Παυλίδης της Ομόνοιας Λευκωσίας στην κατηγορία ανδρών , με 2o τον Κωνσταντίνο Ιωάννου της Αελ ο οποίος κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία εφήβων , ενώ την κατηγορία των παίδων κέρδισε ο Χριστόδουλος Αχχας του Ποδηλατικού Ομίλου Λευκωσίας .

Στις Γυναίκες 1η θέση για την Ekaterina Kovalchuk του Ποδηλατικού Ομίλου Αγίου Μνάσων με την Ελένη Κουκουμά της Ομόνοιας Λευκωσίας να την ακολουθά κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία Νεανίδων και στην κατηγορία Κορασίδων 1η θέση για την Χρυσοβαλάντω Σώλονος του Ποδηλατικού Ομίλου Κόρνου

Στις κατηγορίες Μάστερ νικητές ήταν στους Μάστερ 1 ο Αδριανός Αντωνίου του Ευαγόρα Παλλικαρίδη, στους Μάστερ 2 ο Μιχάλης Θεοχάρους της Famagusta Cycling Team και στους Μάστερ 3 ο Πολύβιος Γρηγοριάδης του Αποέλ .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους τους αθλητές και τα μέλη των ομάδων για την μεγάλη πειθαρχία που επέδειξαν στο υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται για την πανδημία Covid-19 και την άψογη συνεργασία τους με τους κομισάριους και τους διοργανωτές του αγώνα .

Συνέχεια στο Κύπελλο Κύπρου ποδηλασίας δρόμου την ερχόμενη Κυριακή με τον αγώνα Paphos Aphrodite Cycling Road Race που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάφου .

Υπενθυμίζουμε τους φίλους της ποδηλασίας ότι μπορούν να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα αγοράζοντας τις φωτογραφίες σας από τον αγώνα LEFKARA UPHILL ROAD RACE BY FAMGUSTA CYCLING TEAM 2021 μέσα από το online κατάστημα στην ιστοσελίδα  https://ccfphotostore.smugmug.com/LEFKARA-UPHILL-ROAD-RACE-BY-FAMGUSTA-CYCLING-TEAM-2021/

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης