HomeSliderΑκολουθούν και άλλοι

Ακολουθούν και άλλοι

Η πόρτα εξόδου στην ΑΕΚ άνοιξε από προχθές, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα την διαβούν και άλλοι. Ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, έλαβε τις αποφάσεις του και ξεκίνησε να τις υλοποιεί. Από την ομάδα θα φύγουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως π.χ. ο τερματοφύλακας Γενς Τέουνκενς. Ο Βέλγος, παρά το ότι έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, δύσκολα θα μείνει, αφού πέραν του ότι δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, πλέον θα πάρει και θέση στον κατάλογο Α. Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα έχουμε και άλλες ανακοινώσεις αποχωρήσεων από την ομάδα.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η ΑΕΚ που θα φτιάξει για τη νέα σεζόν ο Τσάβι Ρόκα δεν θα έχει καμία σχέση με τη φετινή. Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές, με τον τεχνικό διευθυντή να «κτίζει» πιθανότατα και πάλι ισπανική παροικία στην ομάδα της Λάρνακας. Οι επιλογές του αναμένεται ότι θα είναι κυρίως από την ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Στο μεταξύ, για την ομάδα υπάρχει άλλος ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί το φετινό μαρτύριο. Μία χρονιά αποτυχημένη, αφού η ομάδα δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ο τελευταίος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΚΟΠ, θα αρχίσει στις 18:00 αντί στις 20:00 που ήταν ορισμένος. Η αλλαγή αυτή προέκυψε μετά από κοινό αίτημα των ομάδων.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης