HomeSlider«Δεδομένα θα έχουμε αγωνιστική ζημία»

«Δεδομένα θα έχουμε αγωνιστική ζημία»

«Δεδομένα θα έχουμε αγωνιστική ζημιά αλλά δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο ότι έχουμε τα φόντα να πάμε μπροστά και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Άστρα» ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

«Εντός 17 ημερών θα έχουμε πέντε αναμετρήσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν προπονήθηκαν σχεδόν για ένα μήνα. Παλεύουμε να κτίσουμε στο αερόβιο κομμάτι ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην σωστή αγωνιστική κατάσταση οι ποδοσφαιριστές» είπε ο Δημήτρης Λάζος για να προσθέσει «θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας όλοι όσοι αποτελούμε τη Νέα Σαλαμίνα για να πάμε μπροστά. Για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει εντός αγωνιστικού χώρου».

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και στους λόγους που η Νέα Σαλαμίνα δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα της Ανόρθωσης για μετάθεσε του μεταξύ τους αγώνα από Σάββατο σε Κυριακή. « Η Ανόρθωση ζήτησε με επιστολή της στην ΚΟΠ την μετάθεση του αγώνα και μετά μας ενημέρωσε. Θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθούμε εμείς που είμαστε το συμβαλλόμενο κομμάτι, να συζητήσουμε το όλο θέμα και να βρούμε λύση. Θα μπορούσαμε π.χ. να προτείνουμε ν’ αγωνιστούμε την Παρασκευή. Επιπλέον υπάρχουν και οι αγωνιστικοί λόγοι αφού την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε άλλα δύο παιγνίδια τη Τετάρτη και το Σάββατο. Άρα αν δεχόμασταν να αγωνιστούμε Κυριακή, θα έπρεπε μέσα σε εφτά μέρες να δώσουμε τρία παιγνίδια, πράγμα αδύνατο».

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Λάζος είπε ότι «στο παιγνίδι του Σαββάτου προγραμματίζονται εκδηλώσεις καταδίκης των όσων συμβαίνουν στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης