HomeSliderΠίστη και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα

Πίστη και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα

Τους πρώτους της βαθμούς στο Πρωτάθλημα Εθνών θα επιδιώξει να πάρει αύριο η Κύπρος. Συγκεκριμένα, η Εθνική μας αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ της Γ’ Κατηγορίας της διοργάνωσης. Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Αζερμπαϊτζάν, ως χώρα διεξαγωγής του αγώνα ορίστηκε η Αλβανία και συγκεκριμένα το στάδιο στην πόλη Έλμπασαν. Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής η Κύπρος μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Πρωτάθλημα εθνών.

Από τον αγώνα με το Λουξεμβούργο το περασμένο Σάββατο δεν προέκυψαν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ματία Σπόλιαριτς, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής , Λοϊζος Λοϊζου, Χρίστος Γουήλερ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Πιέρος Σωτηρίου, Γρηγόρης Κάστανος,  Άλεξ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μιχάλης Ιωάννου και Ανδρέας Καρώ. Ο αγώνας Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος θα γίνει αύριο στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Στη μεγάλη επιθυμία όλων για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και την πίστη του προς τους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός,  Γιόχαν Βάλεμ.

«Εχουμε ένα αγώνα απέναντι μια καλή ομάδα. Όμως πιστεύω περισσότερο από κάθε άλλη φορά στους ποδοσφαιριστές μου, στην ομάδα μου. Όλοι μαζί, οι ποδοσφαιριστές, η Ομοσπονδία όλοι μας, θέλουμε να παλέψουμε για ένα πράγμα: Να κάνουμε την ομάδα καλύτερη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό γιατί το χρειαζόμαστε όλοι, η Κύπρος, οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές, η Ομοσπονδίας.  εγώ προσωπικά ως προπονητής. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για αύριο γιατί, αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτή είναι η αποστολή μας. Θέλουμε να φέρουμε κάτι νέο στην ομάδα με το σωστό τρόπο σκέψης. Πάντα να παλεύουμε και να σκεφτόμαστε θετικά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Σύνθημα ανασύνταξης έστειλε από πλευράς των ποδοσφαιριστών ο Πιέρος Σωτηρίου: «Ο αγώνας είναι πάρα πολύ δύσκολος από κάθε άποψη. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, να υψώσουμε κεφάλια και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε από τον αγώνα» είπε ο επιθετικός της Αστάνα.

Στον άλλο αγώνα του 1ου γκρουπ σήμερα στις 21:45 το Μαυροβούνιο υποδέχεται το Λουξεμβούργο. Το σημερινό πρόγραμμα του 1ου γκρουπ της Γ’ Κατηγορίας:

19:00 Αζερμπαϊτζάν-Κύπρος

21:45 Μαυροβούνιο-Λουξεμβούργο

Βαθμολογία

  1. Μαυροβούνιο 3 -0 9
  2. Λουξεμβούργο 3 4-2 6
  3. Αζερμπαϊτζάν 3 2-4 3
  4. Κύπρος 3 0-5 0

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης