HomeSliderΆοσμη και άχρωμη πάλι η Εθνική μας

Άοσμη και άχρωμη πάλι η Εθνική μας

Μία από τα ίδια για την Εθνική μας ομάδα των ανδρών η οποία έχασε εκτός έδρας από το Λουξεμβούργο με 2-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Η Εθνική μας υστέρησε σε απόδοση, δεν απέφυγε τα λάθη και μοιραία έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη της νίκη. Είναι αλήθεια ότι η πλήρης ανανέωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, δημιουργεί τεράστια προβλήματα και χαρακτηριστικό αυτού ότι υπήρξε μόνο μία καλή ευκαιρία από τους διεθνείς μας, με το δοκάρι του Χριστοφή στο 89′. Επιπλέον σ’ ένα παιγνίδι που οι γηπεδούχοι δεν έφτιαξαν αρκετές επικίνδυνες φάσεις κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα που κατέδειξαν εκ νέου και την γύμνια στην άμυνα μας. Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γιόχαμ Βάλεμ, έχει πολλά πράγματα να διορθώσει-αν διορθώνονται- γιατί αλλιώς οι ήττες θα συνεχίσουν να έρχονται.

Στο άλλο παιγνίδι του ομίλου το Μαυροβούνιο κέρδισε επίσης με 2-0 το Αζερμπαϊτζάν. Η Εθνική μας αναχωρεί αύριο από το Λουξεμβούργο με προορισμό την Αλβανία καθώς την Τρίτη θ’ αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ:

Μόρις, Γκέρσον, Σελίμοβιτς (69’ Μάρτινς), Κάρλσον, Γιανς, Μπαρέιρο, Ο.Τιλ, Πίντο (68’ Πενσί), Σινάνι (79’ Σκεντέροβιτς), Ροντρίγκες, Β.Τιλ

ΚΥΠΡΟΣ:

Κυριακίδης, Καρώ (60’ Γκόγκιτς), Γουίλερ (53’ Ιωάννου), Χριστοφή, Σωτηρίου, Κούσουλος, Αρτυματάς (75’ Κυριάκου), Λαϊφης, Κάστανος, Τζιωνής (46’ Αντωνίου), Πίττας (75’ Λοϊζου)

Σκόρερ: 12’, 26’ Σινάνι

Κίτρινες: Ροντρίγκες, Σελίμοβιτς/ Πίττας, Κάστανος

Κόκκινες: –

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης