HomeSliderΤα τρία βήματα πριν τον τίτλο

Τα τρία βήματα πριν τον τίτλο

Τρία παιχνίδια απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η Ομόνοια κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά τον τίτλο. Οι «πράσινοι» απολαμβάνουν εδώ και καιρό τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλουν να παραμείνουν μέχρι το τέλος.

Ακόμη υπάρχει δρόμος και τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο για την Ομόνοια, καθώς Απόλλωνας και ΑΕΛ παραμονεύουν.

Μάλιστα, την ερχόμενη Δευτέρα οι «πράσινοι» υποδέχονται την ΑΕΛ στο ΓΣΠ στις 19:30, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Στόχος για την ομάδα της Λευκωσίας είναι η νίκη, η οποία θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς η ομάδα της Λεμεσού «καίγεται» για το τρίποντο.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ και απέναντι στη λεμεσιανή ομάδα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προσοχή είναι στραμμένη σε Κούσουλο και Λοΐζου. Σύμφωνα με όλες τα δεδομένα αυτή τη στιγμή ο Κούσουλος αναμένεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα. Όσον αφορά τον Λοΐζου, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις αναμένεται να απουσιάσει από το ερχόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του νεαρού εξτρέμ από τη στιγμή που δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Στη διάθεση του Νορβηγού με την ΑΕΛ θα είναι οι Χούμποτσαν και Ντούρις, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους.

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης