HomeSliderΑπό τις δυσκολίες φυτρώνουν θαύματα

Από τις δυσκολίες φυτρώνουν θαύματα

Απομένουν τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στην ΑΕΚ, η οποία θα τη βρει εκτός ευρωπαϊκής διοργάνωσης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Όπως αναφέραμε αρκετές φορές μέχρι σήμερα πλέον η προσοχή στρέφεται στον προγραμματισμό της νέας σεζόν, όπου στόχος είναι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επανέλθει η ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κριτινοπράσινων», Τσάβι Ρόκα χειρίζεται όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Λάρνακας. Ο Ισπανός καλείται να πάρει κάποιες σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τον προπονητή, τις ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις. Στην ΑΕΚ πιστεύουν αρκετά στον Ρόκα και για αυτό άλλωστε τον προσέλαβαν. Το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά ο ίδιος ο Ισπανός είναι μαθημένος στα δύσκολα. Το έδειξε και στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής, ενώ το έπραξε και από το ίδιο πόστο στον Παναθηναϊκό, όπου έκανε εξαιρετική δουλειά. Όπως άλλωστε είχε πει και ο Γάλλος συγγραφέας, Ζαν ντε Λα Μπρυγιέρ: «Από τις δυσκολίες φυτρώνουν θαύματα»…

Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ανανέωση του έμψυχου υλικού και αυτό φανερώνει και το γεγονός ότι μαζί με την Καρμιώτισσα έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα φέτος και συγκεκριμένα, τα 33 χρόνια.

Χρίστος Τζιοβάνη

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης