HomeSliderΣτο Λουξεμβούργο με απαιτήσεις η Εθνική

Στο Λουξεμβούργο με απαιτήσεις η Εθνική

Στο Λουξεμβούργο βρίσκεται από χθες η Εθνική μας ομάδα των ανδρών ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Εθνών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στο Λουξεμβούργο, το οποίο βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου έχοντας τρεις βαθμούς. Η Εθνική μας ομάδα θα ψάξει στην αυριανή αναμέτρηση το βαθμολογικό όφελος, αφού στα πρώτα δύο παιγνίδια δέχθηκε ισάριθμες ήττες εντός έδρας από Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα μας, η οποία αν δεν καταφέρει να έχει βαθμολογικό κέρδος από το αυριανό παιγνίδι αλλά και εκείνο που ακολουθεί την ερχόμενη Τρίτη, θα βρίσκεται προ του φάσματος της υποβάθμισης στη Δ’ Κατηγορία του Κυπέλλου Εθνών.

Η Εθνική μας βρίσκεται στο στάδιο της ανανέωσης με πολλούς νεαρούς στις κλήσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Γιόχαν Βάλεμ, και αυτό ίσως ν’ αποτελεί και μία καλή δικαιολογία για το ότι δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής. Ακόμα και το προχθεσινό φιλικό με την Τσεχία ήταν άλλο ένα παιγνίδι όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υστέρησε σε απόδοση.

Από τους 26 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γιόχαν Βάλεμ, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Χάρη Κυριάκου και Ιωάννη Κωστή.

Ο αγώνας Λουξεμβούργο – Κύπρος θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Σήμερα στις 16:00 η Εθνική μας θα προπονηθεί στο Λουξεμβούργο, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού μας τεχνικού.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης