HomeSliderΈχουν γνώσιν οι φύλακες...

Έχουν γνώσιν οι φύλακες…

Λέγεται ότι ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και αυτό το ξέρουν καλά στην Ομόνοια. Η ήττα από τον Απόλλωνα μείωσε τη διαφορά της ομάδας από τους διώκτες της στον πόντο και αυτό έφερε απογοήτευση, όμως οι «πράσινοι» φέρονται αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα και να εξαπολύσουν την τελική έφοδο για κατάκτηση του τίτλου.

Παρά τα όλα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα  περί κατάστασης… πανικού τα πράγματα στο «Ηλίας Πούλλος» είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Όλοι στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως η έκβαση της κούρσας για τον τίτλο εξαρτάται πρωτίστως από την Ομόνοια και στρώθηκαν ήδη στη δουλειά για να προχωρήσουν στο… παρασύνθημα.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Χένινγκ Μπεργκ πράττει τα δέοντα για να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές απερίσπαστοι και αφοσιωμένοι στον μεγάλο στόχο και όλοι θέλουν να το δείξουν έμπρακτα την προσεχή Κυριακή, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Κοντολογίς, έχουν γνώσιν οι φύλακες. Και γίνονται όλα όσα πρέπει για να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για να στεφθεί η Ομόνοια πρωταθλήτρια.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης