HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΠερνάει σε χέρια Ουκρανού επενδυτή!

Περνάει σε χέρια Ουκρανού επενδυτή!

Αποδεκτή έγινε η πρόταση του Ουκρανού επενδυτή, Βλαντιμίρ Τιμοσένκο από το Δ. Σ. της ΜΕΑΠ για να αναλάβει την ομάδα! Η ομάδα επιβεβαίωσε την είδηση με επίσημη ανακοίνωση. «Μετά την έκτακτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου χθες 31.03.2021 αποφασίστηκε όπως κάνει δεκτή την πρόταση Ουκρανού επενδυτή για να αναλάβει την ομάδα μας.

Ο Κύριος Vladimir Timoshenko δραστηριοποιείται στην Κύπρο μέσω Offshore εταιριών και έχει δεσμούς με την κοινότητα μας αφού η σύζυγος του Χριστίνα κατάγεται από την κοινότητα μας και έχει πρόσφατα γίνει μόνιμος κάτοικος Πέρα Χωρίου – Νήσου.

Ως εκ τούτου συγκαλούμε έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου μας στις 15/04 και ώρα 7.00 στο οίκημα του Ερυθρού Αστέρα για επικυρωση της απόφασης του Δ.Σ.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας θα τηρηθεί πρωτόκολλο στους παρευρισκομένους και οι υπόλοιποι θα μπορούν διαδικτυακά να παρακολουθήσουν την συνέλευση και να τοποθετηθούν καθώς και να ψηφήσουν είτε υπέρ είτε εναντίον της απόφασης. Θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη επιστολή η οποία θα εξηγά ακριβώς την πρόταση του επενδυτή.

Δ.Σ. ΜΕΑΠ».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης