HomeSliderΌλα τα λεφτά

Όλα τα λεφτά

Τα παιχνίδια κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ είναι αυτά που απασχολούν την Ανόρθωση. Μπορεί να υπάρχουν στη μέση αγώνες πρωταθλήματος, αλλά όλα τα λεφτά για τη βαρωσιώτικη ομάδα είναι η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Μέχρι τις 14 Απριλίου μεσολαβούν οι εκτός έδρας αγώνες με ΑΕΚ και Απόλλωνα, στους οποίους η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για να διασφαλίσει την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις θα της εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Από την άλλη, θα είναι και μία καλή ευκαιρία για να προετοιμαστεί η ομάδα για τα παιχνίδια κυπέλλου. Θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον Τιμούρ Κετσπάγια να δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις που θα θέλει να εφαρμόσει στα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η Ανόρθωση θα είναι αδιάφορη στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσει να βελτιώσει τυχόν αδυναμίες και κενά που παρουσιάστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ομάδα από την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε στις προπονήσεις και σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα γυρίσουν και οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις που είχαν με τις εθνικές τους ομάδες.

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των τραυματιών οι Παναγιώτης Αρτυματάς και Τορνίκε Οκριασβίκλι αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας. Οι Χριστοφή και Βγκορτς είναι αμφίβολοι, ενώ ο Γκαλίτσιος είναι δεδομένα εκτός.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης