HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΆρχισε πάλι ο... Χάμιλτον!

Άρχισε πάλι ο… Χάμιλτον!

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που έλαβε χώρα στο Μπαχρέϊν, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Lewis Hamilton σε μια πολύ έντονη μάχη με τον Μαξ Φερστάπεν. Αυτό που κάνει τη νίκη της Mercedes-AMG PETRONAS τόσο σπουδαία, είναι η πολύ καλή εικόνα της Red Bull στα δοκιμαστικά και τις κατατακτήριες κερδίζοντας μάλιστα και την pole position.
Αυτό που σίγουρα στοίχησε στη Red Bull, είναι το ότι κράτησε τον Φερστάπεν εντός της πίστας μέχρι και τον 18ο γύρο με τη μεσαία γόμα, σε αντίθεση με το βασικό του αντίπαλο ο Χάμιλτον που μπήκε νωρίς στα πίτ και έτσι ξεκίνησε ένα πολύ σπουδαίο comeback πετυχαίνοντας διαδοχικούς ταχύτερους γύρους με τη σκληρή γόμα.

Έτσι λόγω της ατυχής απόφασης της Red Bull με την τόσο αργοπορημένη στάση στα πιτ , έχασε ναι μεν μόνο μια θέση αλλά έμεινε πίσω από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον. Ο Ολλανδός ακολουθόντας συνεχώς τη Mercedes μέχρι και τον 51ο γύρο, είχε μόνο σε μια στιγμή την ευκαιρία, την οποία και αξιοποίησε αλλά δυστυχώς για τον Φερστάπεν έχασε την επόμενη στροφή και ο Χάμιλτον ανέκτησε και πάλι το προβάδισμα.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο συμπαίκτης του Χάμιλτον, Βάλτερι Μπότας.

Δείτε πιο κάτω την τελική κατάταξη:

164746410 126213102795274 6965976032734674951 n

 

Χρίστος Ι. Θεοχάρους

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης