HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝίκες για Ολυμπιάδα και ΑΕΚ

Νίκες για Ολυμπιάδα και ΑΕΚ

H Oλυμπιάδα Νεαπόλεως στον Όμιλο 1-4 και η AEK στον Όμιλο 5-8 ήταν οι δυο νικήτριες των αγώνων της Τρίτης 23 Μαρτίου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Η Ολυμπιάδα πήρε την ρεβάνς της περασμένης Τετάρτης από την Ανόρθωση (έχασε 3-2) κερδίζοντας στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» 3-0 και ανέβηκε στους 31 βαθμούς.

Η ΑΕΚ στον Όμιλο 5-8 πήγε στο Αυγόρου κερδίζοντας το ΘΟΙ κλειδώνοντας μάλλον την κορυφή του Ομίλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ –ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 3-0 (25-21, 25-15, 25-15)

Η Ολυμπιάδα επέστρεψε στις νίκες εξασφαλίζοντας τους τρεις βαθμούς που ήθελε, κερδίζοντας την Ανόρθωση με 3-0 σε 65’. Στο πρώτο σετ η Ανόρθωσις πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά η Ολυμπιάδα κατάφερε να κερδίσει 25-21.

Στα δυο επόμενα σετ οι παίκτριες του Νικολάκη και αφού ξέφυγαν επιβλήθηκαν και στα δυο σετ 25-15 και 25-15 κλείνοντας τον αγώνα. Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν έκανε ροτέϊσιον, ενώ ο Aleksandar Βoscovic έδωσε χρόνο συμμετοχής στην Bratunhina και στη νεαρή Χριστίνα Θεοδότου. Για άλλο ένα αγώνα βασική ήταν η πολύ ταλαντούχα Ειρήνη Ιωάννου.

Οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά την κλήρωση που έγινε την Τρίτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Hudima, Πέτρου, Mudritskaya, Cudworth, Μανίταρου, Ι. Λεωνίδου. – Λίμπερο: Κούτα.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (AL. BOSCOVIC): Βασιλείου, Caetano, Χαραλάμπους, Ζεμπύλα, Ειρ. Ιωάννου, Ριαλά – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Βratunhina, Θεοδότου.

Πέρασε από το Αυγόρου

Η ΑΕΚ Λάρνακας πήρε ακόμα μια νίκη στον Όμιλο 5-8 και βρίσκεται στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος, ενώ έχει να δώσει άλλο ένα αγώνα.

Οι «κιτρινοπράσινες» ήταν σταθερότατες σε όλο τον αγώνα κερδίζοντας στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σε 63’. Τα σετ: 13-25, 18-25 και 18-25. Η ομάδα του Αυγόρου θα αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην Α Κατηγορία.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης