HomeSliderΈχει να δώσει πολλά ακόμα

Έχει να δώσει πολλά ακόμα

Η έναρξη των πλέι οφ πλησιάζει και η ΑΕΛ μπαίνει σε αυτό το… κομμάτι με την κατάλληλη ψυχολογία.

Η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με μόνο ένα βαθμό λιγότερο από την κορυφή κι έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της.

Το ξεκίνημα είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ αύριο Παρασκευή στις 18:30 στο Τσίρειο. Η ΑΕΛ θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό εντός έδρας σερί και να πάρει τη νίκη που θα την ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΛ έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από όλους. Το θέμα για τον Ντούσαν Κέρκεζ και τους παίκτες του είναι ότι μπορούν να δώσουν πολύ περισσότερα και αυτό θα επιδιώξουν να πετύχουν στην 2η φάση.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 45 τέρματα, ενώ έχουν βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 18 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Έχει το απίστευτο σερί εντός έδρας, όπου μετρά μόνο νίκες και μια ισοπαλία και γενικά είναι μια ομάδα που δεν στηρίζεται σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Λ

ειτουργεί ως σύνολο και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχει, ωστόσο, στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Πρόκειται για τον Μάνουελ Τόρες, ο οποίος μετρά 12 ασίστ (τόσες έχει και ο Λέτσιακς της Ομόνοιας). Πρόκειται για την 4η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη και βέβαια είναι και μια πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα.

Χρίστος Αποστολίδης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης