Γλύτωσε ο Αρης

Ο Άρης συνεχίζει να προβληματίζει και όπως και με την Λαμία την 1η αγωνιστική, βρέθηκε να κυνηγά το σκορ και κόντρα στον ΠΑΣ. Και μάλιστα με δύο τέρματα διαφορά στο α’ μέρος. Στην επανάληψη οι κίτρινοι στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου βρήκαν δύο γκολ και γλίτωσαν την ήττα από τους Ηπειρώτες που πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη Σούπερ Λίγκα.

O Άρης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχε ρυθμό και απείλησε μόνο με κάποια σουτ εκτός περιοχής. Στο 10′ με τον Μπερτόλιο και στο 18′ με τον Γκάμα. Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που… περίμενε στο ματς, αλλά τελικά αυτός ήταν που άνοιξε το σκορ στο 15′ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Νάουμετς!

Οι κίτρινοι ανέβηκαν αρκετά στο γήπεδο και άφησαν κενά στην άμυνα. Ο ΠΑΣ έψαχνε να απειλήσει με αντεπιθέσεις και στο 22′ μετά από μία τέτοια οι Ηπειρώτες κέρδισαν κόρνερ. Ο Κουέστα έκανε κακή έξοδο, ο Εραμούσπε γύρισε για τον Παντελάκη και αυτός σε κενή εστία έκανε το 0-2!

Οι κίτρινοι του Άκη Μάντζιου συνέχισαν να δείχνουν πως… δεν μπορούν να δημιουργήσουν και να απειλούν μόνο με σουτ εκτός περιοχής, με ένα ακόμα άστοχο, αυτό του Ματίγια στο 29′. Ενώ στο 34′ το γύρισμα του Μπερτόλιο από τα αριστερά, δεν ακολούθησε κάποιος συμπαίκτης του και οι αμυντικοί του ΠΑΣ έδιωξαν σε δύο χρόνους.

Με μακρινό σουτ απείλησε για πρώτη φορά ο Άρης και στο β’ μέρος, με τον Ρόουζ αλλά ο Χουτεσιώτης έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 48΄ ήρθε η μείωση του σκορ για τον Άρη με τον Φετφατζίδη με ακόμα ένα σουτ εκτός περιοχής.

Ο Άρης έκλεισε τον ΠΑΣ στο μισό γήπεδο και έψαχνε την ισοφάριση. Στο 62′ ο Μπερτόλιο από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε… αέρα και δεν απείλησε. Τελικά στο 67′ ο Ματίγια με όμορφη εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα.

Στα τελευταία λεπτά οι κίτρινοι έψαξαν και την ανατροπή αλλά δεν έγιναν απειλητικοί. Είχαν την κατοχή της μπάλας και παρά τις αλλαγές του Μάντζιου (έπαιξε με δύο φορ), δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Το 2-2 έμεινε ως το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Ροζ, Ντάτκοβιτς(46′ Τσέγγο), Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα(64′ Μαντσίνι), Ματίγια, Γκάμα, Μπερτόλιο(76′ Mάνος), Φετφατζίδης, Λόπεθ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Νάουμετς(46′ Κάστρο), Σιόντης, Παμλίδης(87′ Λιάσος), Καρτάλης(63′ Ντομίνγκες), Κριζμάν, Λέο (56′ Λώλης)

aek365.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης