HomeSliderΟι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων στην Κύπρο

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων στην Κύπρο

Παρά τα οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι ομάδες μας στην Κύπρο προχώρησαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε αρκετές μεταγραφές. Ας δούμε αναλυτικά τις μεταγραφές της κάθε ομάδας μέχρι στιγμής:

Σημαντική πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Άντονι Γεωργίου από την Τότεναμ στην ΑΕΛ. Ο 23χρονος διεθνής Κύπριος μέσος αναμφίβολα αποτελεί μία σπουδαία κίνηση.

Φέτος τον Ιανουάριο βέβαια ξεχωρίζει και η απόκτηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, Κέβιν Λαφράνς από την ΑΕΚ. Ο διεθνής με την Αϊτή έμεινε ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ και υπέγραψε με την ομάδα της Λάρνακας. Η ΑΕΚ παράλληλα απέκτησε τον 32χρονο Βέλγο ακραίο μέσο, Νιλς Σούτερντεν. Επίσης, η ομάδα της Λάρνακας ενισχύθηκε και με τον 28χρονο Νορβηγό επιτελικό μέσο, Φρέντρικ Χάουγκεν.

Η Ανόρθωση προχώρησε σε δύο πολύ καλές μεταγραφές. Συγκεκριμένα, η «Μεγάλη Κυρία» απέκτησε τον 27χρονο Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό, Σπύρο Ρισβάνη και τον Βόσνιο μέσο, Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

Τρεις μεταγραφές φέτος τον χειμώνα έκανε το ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής. Ο 32χορονος Άγγλος επιθετικός, Τζο Γκάρνερ και ο 24χρονος Ιρλανδός μέσος, Τζακ Μπερν ήταν βέβαια επιλογές του Μικ Μακάρθι πριν την απόλυση του από τον πάγκο. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και ήδη απέκτησε τον 30χρονος Ούγγρο διεθνή κεντρικό αμυντικό, Βινίσιους.

Τις εντυπώσεις πάντως στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο «έκλεψε» μέχρι στιγμής ο Απόλλωνας. Οι «γαλάζιοι» αφού έκαναν το «μπαμ» με την απόκτηση του 32χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, προχώρησαν και σε ακόμη μία «βόμβα». Ο Απόλλωνας έκανε το δεύτερο «μπαμ» με την απόκτηση του 31χρονου Ολλανδού αριστερού οπισθοφύλακα, Αλεξάντερ Μπίτνερ. Τέλος, η ομάδα της Λεμεσού ενισχύθηκε και με τον 25χρονο Γεωργιανό εξτρέμ, Γκιόργκι Παπουνασβίλι.

Μία, αλλά ηχηρή ήταν η μεταγραφή που έκανε μέχρι στιγμής η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» έψαχναν κεντρικό επιθετικό και τον βρήκαν στο πρόσωπο του 29χρονου διεθνή Σέρβου, Μάρκο Τσέποβιτς.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες έκαναν και αυτές κάποιες μεταγραφές. Η Δόξα απέκτησε τους Φρεντερίκ Μπουλότ (εξτρέμ 30 ετών από τη Γκαμπόν), Ντάρκο Γκλίσιτς (αριστερός οπισθοφύλακας από τη Βόρεια Μακεδονία), Ρομάν Γκολομπάρτ (κεντρικός αμυντικός 28 ετών από την Ισπανία).

Η ΕΝΠ ενισχύθηκε με τους Μάικλ Ενγκό (επιθετικός 28 ετών από την Αγγλία) και Μίκαελ Πανός (μέσος 23 ετών από τη Γαλλία ως δανεικός από την Πάφος FC).

Τρεις μεταγραφές έκανε ο Ερμής. Η ομάδα της Αραδίππου απέκτησε τους Ζντένεκ Φόλπρεχτ (μέσος 29 ετών από την Τσεχία), Αρσένιο Βάλπορτ (εξτρέμ 28 ετών από την Ολλανδία) και Κρέσιμιρ Κοβάσεβιτς (επιθετικός 26 ετών από την Κροατία).

Ο Εθνικός Άχνας προχώρησε στην απόκτηση των Ίγκορς Ταράσοβς (κεντρικός αμυντικός 32 ετών από τη Λετονία), Ίντιρ Ουαλί (εξτρέμ 32 ετών από την Αλγερία), Έλιος Σεσολό (επιθετικός 27 ετών από την Ελβετία) και Αντρίγια Μαΐντεβιτς (επιθετικός 23 ετών από τη Σερβία) με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ.

Δύο κινήσεις έκανε η Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πολεμιδιών απέκτησε τους Έντεν Έρσκοβιτς (Αργεντινός επιθετικός 23 ετών) και Ανδρεας Κομοδικης (εξτρέμ 23 ετών από την Κύπρο) ως δανεικός από τη Δόξα.

Αρκετά δραστήρια ήταν η Νέα Σαλαμίνα τον Ιανουάριο, καθώς προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές. Απέκτησε τους Σόνι Μούστιβαρ (μέσος 30 ετών από την Αϊτή), Σταύρο Τσουκαλά (επιτελικός μέσος 32 ετών από την Ελλάδα), Μαμαντού Καμισόκο (αριστερός οπισθοφύλακας 27 ετών από τη Γαλλία) και Ντίλαν Ντουβεντρού (εξτρέμ 31 ετών από τη Μαρτινίκα).

Σε μια μεταγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της Λευκωσίας απέκτησε στον 26χρονο Ελλαδίτη δεξιό οπισθοφύλακα, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Τέλος, η Πάφος FC ενισχύθηκε μερ τον 28χρονο Σέρβο μέσο, Στέφαν Πάνιτς.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης