HomeSliderΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Απόλλωνας και Ομόνοια για παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιώς - Σύνδεση με Ανόρθωση και Λάζαρο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Απόλλωνας και Ομόνοια για παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιώς – Σύνδεση με Ανόρθωση και Λάζαρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδα fosonline.gr, Απόλλωνας και Ομόνοια ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού του Ολ. Πειραιώς, Μπρούνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Απόλλωνας ήδη κάνει κίνηση για την απόκτησή του ενώ το όλο ”σίριαλ” συνδέεται και με την έλευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης αφού ο προπονητής του Ατρομήτου είναι λάτρης του Βραζιλιάνου και εάν τελικά αποκτηθεί από τον Ατρόμητο ο ποδοσφαιριστής τότε ο Λάζαρος έρχεται Κύπρο πιο… εύκολα

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας: 

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Μπρούνο βρέθηκε θετικός στον Covid-19, παρουσιάζοντας μάλιστα στην πορεία και επιπλοκές.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός από βδομάδα αναμένεται να μπει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ετοιμάζοντας τη μεγάλη του επιστροφή στη δράση. Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που απουσιάζει.

Το ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις, δεν σημαίνει ότι ο Μαρτίνς θα τον υπολογίζει κιόλας για τα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει κιόλας στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει κάνει ήδη την κίνησή του, ενώ και η Ομόνοια τον έχει στην ατζέντα της. Εκτός όμως από τις κυπριακές ομάδες, υπάρχει και ο διαχρονικός… έρωτας του Νταμίρ Κάναντι με τον Μπρούνο. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Αυστριακός ήταν εκείνος που τον είχε φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό ο τεχνικός του Ατρομήτου να τον έχει στα υπόψη του, ειδικά από τη στιγμή που παρατηρείται μία κινητικότητα γύρω από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το ξαφνικό ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Κύπρο.

Πολύ σύντομα πάντως αναμένεται να τελειώσει το θέμα του Μπρούνο, με τις περισσότερες πιθανότητες πλέον να είναι προς το να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού παρά να συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν στο λιμάνι.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης