HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ κορονοϊός έπληξε Ναδάλ, Μάρεϊ και Τιμ

Ο κορονοϊός έπληξε Ναδάλ, Μάρεϊ και Τιμ

Ράφα Ναδάλ και Ντόμινικ Τιμ ταξιδεύουν για Αυστραλία χωρίς τους προπονητές τους!
Ο Κάρλος Μογιά ανακοίνωσε μέσω social media ότι λόγω της δύσκολης κατάστασης στην Ισπανία εξαιτίας του κορονοϊού, συζήτησε με τον Ράφα και αποφάσισαν να παρακολουθήσει το Australian Open (8/2) από το σπίτι του.

Ο Νικολάς Μασού, από την άλλη, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και δεν μπόρεσε να μπει στο αεροπλάνο μαζί με τον Τιμ.

Υπάρχει, πάντως, ελπίδα ότι ο Χιλιανός θα μπορέσει να μεταβεί στην Αυστραλία έστω και με λίγη καθυστέρηση.

Περίπου 1.200 άτομα (παίκτες, διαιτητές, ομάδες) ξεκίνησαν το ταξίδι για την Αυστραλία με 15 πτήσεις τσάρτερ που θα αρχίσουν να φτάνουν στη χώρα από σήμερα.

Θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών στα ξενοδοχεία Grand Hyatt, Pullman Albert Park και View Melbourne εν όψει Australian Open (8/2) και στη συνέχεια θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι παίκτες θα μπορούν να βγαίνουν από τα δωμάτιά τους για πέντε ώρες, προκειμένου να κάνουν προπόνηση και αποθεραπεία.

Ναδάλ και Τιμ, πάντως, είναι μεταξύ των λίγων «εκλεκτών» που θα απομονωθούν στην Αδελαΐδα πριν μεταβούν στη Μελβούρνη για τα warm-up τουρνουά και το Australian Open.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Άντι Μάρει, σε έλεγχο που έγινε ενόψει του αυστραλιανού open.

Η συμμετοχή του Βρετανού στο grand slam της Μελβούρνης τίθεται σε αμφιβολία, καθώς αυτή τη στιγμή παραμένει σε καραντίνα στο Λονδίνο.

Βέβαια, δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να προλάβει να ταξιδέψει στη Μελβούρνη και να κανονικά στη διοργάνωση, που ξεκινάει στις 8 Φεβρουαρίου.

Πηγή: sdna.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης