HomeSliderΑποδείξεις εδώ και τώρα για το ΑΠΟΕΛ

Αποδείξεις εδώ και τώρα για το ΑΠΟΕΛ

Μέχρι το τέλος του μήνα το ΑΠΟΕΛ, έχει ενώπιον του πέντε παιχνίδια ντέρμπι. Ανεξαρτήτως αντιπάλου οι «γαλαζοκίτρινοι» χρειάζεται να μαζέψουν όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούν ώστε να γνωρίζουν ποιο στόχο θα θέσουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος. όλα τα παιχνίδια θα είναι τεστ αποδείξεων. Θα είναι ως το ΑΠΟΕΛ να παρακάθεται σε τελικές εξετάσεις.

Η αρχή θα γίνει αύριο όπου θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής. Αν τα καταφέρει να αξιοποιήσει την έδρα του, τότε θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Αν όχι τότε θα είναι πισωγύρισμα ιδιαίτερα μετά τη νίκη την περασμένη εβδομάδα. Έτσι και αλλιώς η ομάδα χρειάζεται βαθμούς για να καταφέρει να μη τι άλλο με την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Από το νικηφόρο αγώνα με τον Ερμή φάνηκε ότι η ομάδα βελτιώθηκε και προσπαθεί να βρει τον δρόμο της, μετά από όλα όσα πέρασε με τον κορονοϊό και όχι μόνο.

Η πρόσληψη Σάββα Πουρσαϊτίδη έχει αλλάξει το κλίμα εντός της ομάδας στην παρούσα φάση, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό από μόνο. Το ΑΠΟΕΛ έχει πολλά ν’ αποδείξει στα παιχνίδια που ακολουθούν και θα διαφανεί αν μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης