HomeSliderΜπεργκ vs Κέρκεζ

Μπεργκ vs Κέρκεζ

ΑΕΛ και Ομόνοια διασταυρώνουν τα ξίφη τους το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00 στο Τσίρειο στάδιο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. «Γαλαζοκίτρινοι» και «πράσινοι» διεκδικούν το φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα η μεταξύ τους αναμέτρηση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, ενώ η Ομόνοια στην 3η θέση με 35, ένα λιγότερο από τον 2ο Απόλλωνα.

Εκτός από τη μάχη των δύο ομάδων αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει και σε αυτή των πάγκων. Ντούσαν Κέρκεζ και Χένινγκ Μπεργκ των ΑΕΛ και Ομόνοια αντίστοιχα είναι αναμφίβολα οι δύο κορυφαίοι προπονητές στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς.

Ο Βόσνιος προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» μετράει σε 17 αγώνες στο πρωτάθλημα 12 νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Παράλληλα, η ΑΕΛ έχει πετύχει 32 γκολ (2η καλύτερη επίθεση), ενώ έχει δεχτεί 16 (2η καλύτερη άμυνα).

Όσον αφορά τον Νορβηγό προπονητή της Ομόνοιας μετράει σε 17 αγώνες δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Οι «πράσινοι» έχουν πετύχει 30 γκολ (3η καλύτερη επίθεση), ενώ έχουν δεχτεί 11 (καλύτερη άμυνα).

Μάστανγκ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης