HomeSliderΔεν παρασύρεται...

Δεν παρασύρεται…

«Δεν αλλάζει κάτι αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι. Εμείς θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη και μετά βλέπουμε. Όμως είμαστε δίκαια εκεί και τώρα είναι πιο δύσκολο να μείνουμε εκεί» δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ. Σοβαρός και προσγειωμένος λοιπόν ο Βόσνιος προπονητής, ο οποίος δεν παρασύρεται, καθώς γνωρίζει ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν πάρα πολύ εύκολα.

Παρόλα αυτά όμως, η ΑΕΛ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και σίγουρα πρόκειται για έναν άθλο. Η ομάδα της Λεμεσού αρχικά, όπως ανέφερε και ο Κέρκεζ ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Τρώγοντας όμως έρχεται και η όρεξη και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι στην ΑΕΛ θα παλέψουν για τον τίτλο. Ο δρόμος φυσικά μέχρι το φινάλε είναι μακρύς, αλλά οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού δείχνουν συνέπεια και σταθερότητα, δύο αρετές με τις οποίες μία ομάδα κερδίζει τίτλους.

Ο επόμενος αγώνας με την Ομόνοια στο Τσίρειο στάδιο για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00 αποτελεί ακόμη ένα τεστ αποδείξεων για την ΑΕΛ, η οποία θέλει να το περάσει και πάλι με άριστα. Η ομάδα της Λεμεσού έχει 37 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Απόλλωνα (36) και δύο από την Ομόνοια (35).

Χρίστος Τζιοβάνη

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης